Followers

Recent Posts

selamat datang ke http://aku-ash.blogspot.com/ "dunia ini untuk kita aje"

Sunday, June 19, 2011

Stanza Cinta



Just now i layan drama baru TV3 , Stanza Cinta. my 1st impression xla gempak sangat coz ada lakonan yg still for me di kelaskan sebagai keras. But then i love to watch it coz of pelakon utama dia je.aku suka tengok Aaron Aziz.Wait2!! Jgn salah anggap k. Aku bukan gay. Just aku suka tengok the way dia dress and lakonan je. Aku tengok dia dressing simple je and lakonan dia ok la. Not bad. Tapi sbb utama aku tgk cita ni sebab awek dia la [mood:gatal]. Aku 1st tgk iklan trus tertarik. Giler comel. Cute giler bertudung bawal. Aku pun heran la kenapa la aku suke tengok perempuan bertudung bawal. Padahal dh outdated la kata org kn. Tapi serius what ever it is cantik bila bertudung macam tu. I like.hihihi.

p/s:Berat aku tak turun2.tensen!!bila nak taf mcm Aaron Aziz ni. sekarang dah fasa 2nd last plan of diet[olahan plan diet ini mengikut nasihat cik cielah:pagi mkn roti 2 keping or oat, lunch nasi sesenduk, dinner sup sayur or roti 2 keping]

5 comments:

  1. yg tomboy tu lawak giler...haha..dia pompuan ke laki?

    ReplyDelete
  2. ye ke...aku nampak muka dia mcm comel(nama orang)

    ReplyDelete
  3. oo..mmg la tu comel..yg berlakon drama tv3 tu...mak dia dalam drama tu amy mastura tak silap aku..

    ReplyDelete
  4. sowi2...org tu mmg gurl pun..bukan boy..aku silaptaip..mulaut ckp gurl tapi tangan taiplaki..sowi la yer..org tu mmg comel[pelakon drama tv3 tu]

    ReplyDelete

mcm menarik je ni..tekan la..