Followers

Recent Posts

selamat datang ke http://aku-ash.blogspot.com/ "dunia ini untuk kita aje"

Tuesday, June 14, 2011

My Korean's name is Park Je Gun.What about u?

I tengah bosan giler dekat Kastam Industri ni and tadi i got a breaking news that Putrajaya bergegar from Cik Farel.Tak taw la apa yang dah jadi. Kalau nak taw, tnya la cik farel yer.hihi...
so now i wanna share with you guyz with this interesting stuff.hahaha...i got my korean's name bro...hihihi...Park Je Gun. You wanna it to?Look at this...


Nama family you all ambil dari angka terakhir Tahun Kelahiran
- 0: Park
- 1: Kim
- 2: Shin
- 3: Choi
- 4: Song
- 5: Kang
- 6: Han
- 7: Lee
- 8: Sung
- 9: Jung

Nama tengah, diambil dari Bulan Kelahiran
- 1: Yong
- 2: Ji
- 3: Je
- 4: Hye
- 5: Dong
- 6: Sang
- 7: Ha
- 8: Hyo
- 9: Soo
- 10: Eun
- 11: Hyun
- 12: Rae
Your name (maksudnya panggilan), diambil dari Tarikh Lahir
- 1: Hwa
- 2: Woo
- 3: Joon
- 4: Hee
- 5: Kyo
- 6: Kyung
- 7: Wook
- 8: Jin
- 9: Jae
- 10: Hoon
- 11: Ra
- 12: Bin
- 13: Sun
- 14: Ri
- 15: Soo
- 16: Rim
- 17: Ah
- 18: Ae
- 19: Neul
- 20: Mun
- 21: In
- 22: Mi
- 23: Ki
- 24: Sang
- 25: Byung
- 26: Seok
- 27: Gun
- 28: Yoo
- 29: Sup
- 30: Won
- 31: Sub

so coz i bornon 27 March 1990, bererti nama korea I adalah Park Je Gun! Hihihi... Kok aneh ya? Tapi gapapa lah... Nah, so whats your korean name?

3 comments:

  1. pelek gler name aku weyh! 7.3.1989 >> Jung Je Wook. Da macam biawaok.haha. tak macam nama pompuan langsung.huhu=_=

    ReplyDelete
  2. hahaha..xpe2..nanti kawen jadi len la plk..park je wook(parkibg je awak..hahaha)

    ReplyDelete
  3. Park Hyun Kyo....

    ReplyDelete

mcm menarik je ni..tekan la..