Followers

Recent Posts

selamat datang ke http://aku-ash.blogspot.com/ "dunia ini untuk kita aje"

Saturday, May 14, 2011

story of LI:day 2, day 3, day 4

day 2:
Ok as usual i woke up early but then i sambung tido..natijahnyer [wah BM giler ayat] i bangun pukul 8.15...could u guyz imagine..dengan tak mandi lagi..baju tak iron lagi..mmg messy giler...siap2 suma jadi lah pukul 9 baru sampai ofis...baru 2nd day dah besaq kepala...i bukan sengaja pun..tak sengaja betul2(T_T)
sesampai je dekat sana Tuan Norman dah panggil...sebelum nk jumpa Tuan tu dh kena sound ngn chief dh...nasib baik la dalam garang2 pun dia nk back up aku gak..dia suruh ak jawab a.k.a menipu(ni terpaksa tw..xnk bg kecoh satu Kastam tu je) dekat Tuan yang ak kuar breakfast...even mcm tu pun kena gak marah ngn Tuan...on the spot gak dia suruh org dia buat punchcard..ohhh no...i thought tak payah pounchcard coz saya bleh lewat lagi len
kali..hahaha..may be dia taw kot niat aku ni...hihii...tapi apa pun sebenanrnya dia cakap yang dia takut saya lari je mcm previous intern[hey..ni mr.ash la..berjiwa kental tw]...dia siap miskol ak 4 kali lg..tapi mcm na nk angkt...aku silent+tengah kalut+drive waktu tu..
lepas kena ceramah...aku kena la sambung keje menghias aku tu...
waktu lunch ni yang best ni..hihihi...Tuan yang belanja...hihihi...makan nasi briyani Aqeem..uhhmmmm..sedapp...hahaha

day 3:
untuk hari ini, saya mulakan pagi saya dengan azam baru...i came early plus siapkan 70% keje2 hias tu...so overall mission accomplish[mcm james boon la pulak..hihihi]
as usual yang paling bes makan free..yang lagi besnya..tempat sama..hahahaha...a
k pun naik heran la..kenapa tempat sama...padahal jauh gak nk p tempat tu...rupa2nya memang warga kastam ni suka lepak dekat sini...sbb diorg mmg kaki briyani...hahaha[patut la ada yang take nab after meal...hihihi..penangan briyani la katakan]

day 4:
hari ni ak datang lagi dengan misi lagi hebat..this day i wanna finish up my work plus nak balik awal...hahahaha...hanya kedah,terengganu and kelantan je yang bleh balik awal..hihihi..so guyz yang dok dekat negeri2 yang tidak dinyatakan ini selamat bekerja la yer..kalau yang berpraktikal tu..selamat la ek...hihihi

comel x?hihi

ni lak design utk staff mana2 yang bosan..bleh la main jigsaw puzzle

dh mcm tadika dah ak tgk..hahaha

siap kanta pembesar tu...

p/s: gambar last yang ada mcm frame hitam ni kalu waktu pembikinan dia..ada frame je..siap bleh amik pic tw..hahaha..nk tunjuk contoh pun susah coz saya x amik pic pun..kalu cik farel and cik cielah ada..rsanya ada la kot dalam 100 photoshot..hahaha




4 comments:

  1. cantiknye hasil keje amir ni..gud j0b!hehe

    -nana-

    ReplyDelete
  2. msti la..mr.ash ni..hahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha..farel tgu entry akan dtg..ada kejutan utk ko...hahaha

    ReplyDelete

mcm menarik je ni..tekan la..