Followers

Recent Posts

selamat datang ke http://aku-ash.blogspot.com/ "dunia ini untuk kita aje"

Thursday, October 7, 2010

sahabat selamanya...

sebenarnya nak buat entry marathon sebenarnya...gara-gara takleh tido plus selalu lepas bilik kawan...then tetiba je hilang mood...last2 camne tah terjumpa la video ni dalam FB kawan ...memang touching la tgk video ni..sumpah besh...confirm lepas korang tengok terus hargai erti persahabatan...tak pernah saya tengok video tribute to seorang kawan yang begitu touching sampai mcm ni......tapi video ni wat jatuh hati sebab sempoi giler & unik + kreatif...tak tau la kot2 korang dah penah tengok but i like...

video

No comments:

Post a Comment

mcm menarik je ni..tekan la..