Followers

Recent Posts

selamat datang ke http://aku-ash.blogspot.com/ "dunia ini untuk kita aje"

Monday, March 28, 2011

SEMAT

hey guyz...msti korg baca pelik kan my entry's title...SEMAT..SEMAT ni bukan name orang ke, salah eja smart ke...suma sangkaan tu is totally wrong...SEMAT is stand for Seminar Matematik..entry before this kan i ada cakap yang i'll join this seminar as a fasi. tak taw la fasi ke basi.hehehe.but the important thing is i realy enjoy myself on that day. Kebetulan saya segroup ngn cik cielah. dia ni peminat kamera.pantang. di mana ada kamera di situ ada dia. so awal2 pagi pun dah wat iklan milo.try tgk pic kat bawah ni.





ni 2 orang adik junior yang sekali ngn ktorang



btl kn?saya tak tipu kn?hihihi...saya lak awal pagi dah jadi photographer...dah la awal2 pgi tu saya jadi penyambut bus.yang geramnya, pak cik bus tu tak nk ikut arahan.wat mcm dia taw je jalan dalam UMT ni. nasib baik la ada 2 orang bonzer[gambar dekat bawah ni] tolong saya. last2 padan la muka pak cik tu kena perli ngn aku.hahahaha. then class bermula ngn ujian pra UPSR. ni relex skit.sebab tu la afiq & suksis jadi mcm ni.separuh budak 6 tahun.suma ajk jadi lesu & layu.hahahaha


bangun2..buat keje.nti afiq marah


tapi waktu ni kna wat muka garang coz pengawas peperiksaan kn.so kena la wat muke ganas coz xnak bg bdk2 tu tiru.mcm cik farel kat bawah ni...

garang giler cik farel kita ni.pada hal garang kejap je.berlakon je lebih.hihihi. bila start je kene mengajar.OMG.budak2 tu kalu yang pandai pandai sangat.yang x berapa nk cerdik lak pemalas nk mampus.geram tul.tu la perasaan cikgu2 aku dulu agaknyer bila layan aku.hihihi.

lagi satu.budak montel yang saya ajar ni.keje nk makan je dia taw.keje panggil saya...

Budak Gemuk: Abg2..datang sni jp.. [berjalan la aku ni dengan muke poyo...] Budak Gemuk: Abg2..saya nk tanya ni..bila kita nk g makang? [mood:hampeh tul.keje makan je taw] bila dah dipenghujung program, mula lah nak bergambar la apa la. Budak2 zaman sekarang memang hebat giler.ada yang tanya... abg2 nk no tepon bleh?[spesis:gatal] abg2 nk FB[spesis:sosial tul] yang tal leh belah... abg2 nak blog bleh?[spesis:wawasan 2020] Budak2 zaman sekarang la katakan.lepas tu abis seminar, saya ,cik cielah & cik farel tetiba je berebut mencari plastik.dah macam treasure hunt dh. put all out stuff inside coz nak main hujan dekat jalan biawak.hahahahahaha.besh giler~ p/s: esknya, i got fever & tak p clas on my birthday.

3 comments:

  1. amir...kuang aja..!!benci ko..

    ReplyDelete
  2. farel:sowi...

    haney:mesti la seronok hihihi..handle budak2 je..hihihi

    ReplyDelete

mcm menarik je ni..tekan la..